Meghan Markle – Englands nya prinsessa

Meghan Markle, född och uppvuxen i Los Angeles, Kalifornien – USA. Med en examen i teater och internationella studier, vilken hon tog på Northwestern University i delstaten Illinois, fick hon en antal mindre roller i amerikanska tv-serier och filmer. 2011 fick hon sitt stora genombrott som Rachel Zane i drama-serien ”Suits”, vilken handlar om ett antal karaktärer som arbetar på en juristfirma i New York. I börja på sin skådespelarkarriär, arbetade Meghan extra som som kalligraf vilket man också talade varmt om då man rapporterade från Meghans och Harrys bröllop. Bland annat har Meghan designat inbjudningskort till visningarna för ett antal stora modehus.

Meghan och Harry, en kärlekssaga

Meghan och hennes prins Harry träffades för första gången 2016 efter att en gemensam bekant till paret hade arrangerat en blinddate för de unga tu. Prins Harry har i en intervju sagt att han redan vid första mötet visste att Meghan var den rätta. Paret tillkännagav sin förlovning i november 2017 och den 19:e maj 2018 gifte de sig i Windsor Castle. Meghan såg fantastisk ut i en klänning designad av det franska modehuset Givenchy. Bruden fullkomligt strålade och hennes lycka gick inte att ta miste på. Vill man ha ett lika vackert leende som Meghan kan tandläkare Stockholm kan ge ett leende som en äkta filmstjärna, ett vacker leende gör så mycket för utseendet, oavsett om du är känd eller inte.

Vägen fram till altaret var dock annat än spikrak för paret. När pressen läckte att Harry träffade skådespelerskan Meghan Markle lät inte de onda tungorna vänta på sig. Meghan fick en mängd elaka mail, sms och kommentarer i sociala medier både gällande hennes person, men också för hennes utseende. Det gick till och med så långt att prins Harry, via det brittiska kungahusets kommunikationsavdelning gick ut och bad pressen att lämna hans flickvän ifred, civila personer likaså som skrivit elaka kommentarer till han stora kärlek. Dock segrade deras relation och Meghan stod starkt och gifte sig med sin drömprins.

En vigsel som hade allt!

Vigseln mellan Meghan och Harry var allt annat än traditionell i brittiska mått mätt. Iallafall om man ser det ur ett kungligt perspektiv. bröllopet med prins Harry var ingen tillställning bara för de europeiska kungahusen, istället hade paret valt att bjuda in sina vänner från underhållningsbranschen, bland annat skådespelaren George Clooney och tv-personligheten Oprah Winfrey. Naturligtvis var den brittiska kungafamiljen närvarande. Musiken bestod bland annat av låten ”Stand by me” som framfördes av en gospelkör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

softpress