Så fixar du ett barnkalas med prinsesstema

Handen upp alla som någon gång drömt om att få ha ett barnkalas med prinsesstema? Särskilt de yngre barnen brukar gilla prinsesskalas och därför är det inte ovanligt med sådana kalasteman på fem- eller sexårskalasen. Vad gör den här sortens temakalas speciella och hur kan du planera inför ett? Först och främst hittar du alla kalastillbehör till ett barnkalas på Partykungen.se. Där kan du shoppa allt från rosa ballonger till prinsesskronor för tillfället.

Kalastillbehör med prinsesstema

När du planerar ett kalas för barn behöver du inte tänka så stort. En så enkel sak som att köpa engångsartiklar med prinsessmotiv räcker gott och väl. Partyartiklar med prinsesstema är vanligen rosa eller lila, har prinsessor och enhörningar på och en massa glitter. Då och då har de regnbågsfärger. Med andra ord är kalastillbehören mycket söta. I festbutiker som Partykungen.se brukar du kunna köpa tematiska set med såväl plastglas som godispåsar.

Prinsesskalas med maskerad

Beroende på hur roligt du tycker det är att planera kalas kan du gå ett steg längre och ordna en prinsessmaskerad. Då kan kalasdeltagarna komma utklädda till prinsessor, alternativt kan du själv ha fixat med prinsesskläder som tiara, spira och tyllkjol. Sådana här föremål kan köpas relativt billigt på Partykungen.se och ersätta den traditionella godispåsen på barnkalaset. Ha även ett prinsessdisco eller en prinsesskattjakt som en rolig kalasaktivitet. Eller varför inte kronpyssel?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

softpress